PÓTFELVÉTELI – további információk >>Kedves, Felvételiző!

Önnek egyelőre nem sikerült bekerülnie a gazdasági felsőoktatásba, de ne keseredjen el, hiszen a pótfelvételi lehetősége még Ön előtt áll. Biztosak vagyunk abban, hogy bárhová is adja be a jelentkezését, jó és megfontolt döntést fog hozni.

A választék nagy, de az egyes alternatívák között hatalmas a különbség. A közgazdaságtan a döntések tudománya, az alábbi pár sorban igyekszünk bebizonyítani Önnek, hogy a Soproni Közgáz a legjobb döntés, amit hozhat.

  • Kiemelkedő szakmai színvonalat, (m)értékadó diplomát biztosítunk, a kötelező képzésen kívül számos fejlődési lehetőséggel.
  • Az alapképzések hallgatói számára három különböző ösztöndíj lehetőséget kínálunk annak érdekében, hogy a hátrányos helyzetű, illetve a kiváló eredményekkel rendelkező hallgatóink számára biztosítani tudjuk az ingyenes felsőoktatást.
  • Minden elsőéves hallgatónk számára kollégiumi férőhelyet biztosítunk különböző árkategóriában.
  • A kiváló szaktudás mellett a naprakész, tökéletes nyelvtudás a siker másik záloga. Természetes tehát, hogy ingyenes nyelvtanulási lehetőséget kínálunk hallgatóinknak négy szabadon választott féléven keresztül.
  • A Kar remek nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, melyek közül is egyedülálló az "Amber Road" – Közép-európai Gazdaságtudományi Karok Hálózata, mely segítségével Ön különböző egyetemeken tanulhat, megismerheti az európai nyelveket, kultúrákat.
  • Órarendünket úgy állítottuk össze, hogy a hallgatóknak a lehető legtöbb összefüggő szabadidejük legyen, melyet tanulással, pihenéssel, vagy akár diákmunkával tehetnek gazdagabbá.

Amennyiben meggyőzőek voltak érveink, nincs más dolga, mint megjelölni a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karát és szeptemberben a Soproni Közgázon kezdeni életének legszebb és leghasznosabb éveit. Mi várni fogjuk!

Pótfelvételi információinkat itt találja: http://www.ktk.nyme.hu/potfelveteli.html

Elérhetőségeink:
http://www.ktk.nyme.hu
http://www.sopronikozgaz.hu
https://www.facebook.com/ktk.nyme

Üdvözlettel:

Dr. Fábián Attila dékán


Szakirányú (posztgrad) továbbképzés FELVÉTELI – további információk >>


Kari hírek

további híreink >>

NYME Hírek